Luokittelematon

Kauhukaupan uumenissa

21.07.2013, zofia

Ihanaa päästä taas pitkästä aikaa kirjoittamaan tänne, ja vielä ihanampaa, saa kirjoittaa omasta rakkaasta Kulissista! Eilen oli nimittäin Kulissin aikuistenpuolen musikaalin, Pienen Kauhukaupan, ensi-ilta. Tietämättömille vielä pieni tiiviste; Jyväskylän Teatteriyhdistys Kulissi on siis harrastajateatteri, joka tekee vuosittain kaksi kesäteatteri musikaalia tai musiikkinäytelmää, toinen on suunnattu lapsille ja toinen vähän vanhemmille katsojille, eli aikuisille. Itse olen tehnyt hommia Kulissin lastenpuolella jo seitsemän vuotta.

En ollut kuitenkaan ensimmäistä kertaa katsomassa Kauhukauppaa, viikon alussa kävin katsomassa ennakkoja (kahdesti) ja kun musikaalia alettiin toteuttaa marraskuussa, kävin muutaman kerran workshopissa. Musikaali kuitenkin nauratti edelleen (kyseessä on siis kauhukomedia). Ja koska musikaalissa on kaksoismiehitys, olin tähän mennessä nähnyt vain yhdellä miehityksellä, niin oli mukavaa vaihtelua nähdä rooleissa eri tyypit.

Juho Suikkanen, joka vetää Orinin roolin on jäätävän hyvä. Myös Jarmo Savelan Mushnik on mieleenpainuva. Kehunpa tässä myös Anniina Kärkkäisen toteuttamaa puvustusta, se on ihana! Audreyn mekko varsinkin!

Kuvassa Petteri Olkinuora (vas.) ja Jarmo Savela.  (c) Riku Suonio

Kuvassa Petteri Olkinuora (vas.) ja Jarmo Savela. (c) Riku Suonio

Esityksen jälkeen musikaalin ohjaaja Antti Viitamaki sai Jyväskylän kaupungin kulttuuripalkinnon. Onnea siis Antille! Hienoa työtä olet kyllä tehnyt.

Audrey (Nea Vilhuniemi)   (c) Riku Suonio

Audrey (Nea Vilhuniemi) (c) Riku Suonio

Mutta ensi viikolla minut voi bongata Kauhukaupan väli-aika kioskista. Voinpa tässä kai myöntää että odotan sitä ihan kauhulla… Musikaalista saa lisä-tietoa täältä: http://www.kulissi.fi/aikuiset.html. Suosittelen sitä kaikille! Mukavaa loppu kesää! 🙂 Kohta ne koulut taas alkaa. Apua!

P.s. Suosittelen kanssa tätä sivua: https://www.facebook.com/pages/Graafinen-suunnittelija-Riku-Suonio/167414183425357 😉

Löytää mm. lisää kuvia Kauhukaupasta.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *