Luokittelematon

Levottomat jalat tosiaankin

26.07.2013, zofia

Huhhuh. En nyt tiedä yhtään että mistä alottaisi. Kävin siis katsomassa siskoni kanssa Laajavuoren kesäteatterissa kasarimusikaalin ”Levottomat jalat”. Musikaalissa kerrottiin 80-luvun Jyväskylästä ja sen nuorista. Mukana on Salkkareista tuttuja näyttelijöitä. Tarvitseeko sanoa enempää? Näyttelijäntyö, koreografiat ja laulu onnistuivat hyvin, mutta sanoista ei meinannut aina saada selvää. Käsikirjoituksin oli hieman kliseinen ja muka-hauska. Myönnän kuitenkin että toinen puoliaika oli käsikirjoitus puolelta hieman parempi ja tuli muutama ihan oikeastikin hauska kohta. Huomioin kuitenkin että yleisö oli melkein koko esityksen ajan levoton.

Ylistän kuitenkin tässä nyt koreografioita ja ihmisten laulutaitoja. Jeejee!

Bambi ja Karita

Bambi ja Karita

Jos tässä nyt menit kiinnostumaan niin facebook event on tässä: https://www.facebook.com/events/546323108718688/. Ja googlaamalla ”Laajavuoren kesäteatteri”n, löytää kanssa varmasti jotakin. Kiitos ja hyvää yötä!

P.S. Sain vihdoin ja viimein Les Miserables DVDn! Jeih! 🙂 Ja olin tosiaankin Pienen Kauhukaupan kioskissa, ja kokemus oli ihana. Ei niin karmiva mitä olin odottanut.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *