Luokittelematon

Kun tarttuu hetkeen…

23.05.2013, zofia

Pitäisi lukea ruotsin kokeeseen, mutta mitä teenkään? Jag skriver en blogg! Mutta koska meillä on ollut sellainen ongelma täällä että netti pimeni pariksi päiväksi ja jouduin vain hätätilanteissa käyttämään äidin konetta, eikä sillä tietenkään voinut tätä blogitekstiä kirjoittaa. Mutta netti toimii taas, halleuljah!

Olin katsomassa Vennun kanssa viime lauantaina Jekyll&Hyde-musikaalin viimeistä kevätnäytöstä Turussa. Kummallakin oli päällään HOMO!-paita ja minulla päässä tyylikäs Edward Hyde -tyylinen hattuni. Kolmattahan kertaa minä nyt tämän musikaalin näin ja niinhän sitä sanotaan että kolmas kerta toden sanoo, ja niinhän se sanoikin. Pakko sanoa että tuo oli ehkä paras Jekyll&Hyde-näytös koskaan.

Martin Freeman..ei nyt liity asiaan mitenkään mutta :3

Martin Freeman..ei nyt liity asiaan mitenkään mutta :3

Ennen näytöstä kävimme jopa nopeasti ostamassa pari korttia, mitkä sitten lähetimme bäkkärille Rikulle (Nieminen), Annalle (Victoria Eriksson) ja Annelle (Vihelä).

Vähän fanipostia

Vähän fanipostia

Ja ai että! Riku oli aika lutuinen näky tullessaan lavalle meidän kissanpentu kortin kanssa esitellen sitä muille. Annekin hymyili ja vähän virnuilikin meidän suuntaamme. Ja näytöksen jälkeen pääsimme henkilökunnan ovella moikkaamaan Annea. Ja ennen Annea itse herra Nieminen salli astua ulos ja kyllä, sain herralta nimmarin. Hiutsenko hymyilytti.

Koska julistekuvia ei voi koskaan olla liikaa

Koska julistekuvia ei voi koskaan olla liikaa

Anneakin oli ihana nähdä pitkästä aikaa! Ja kun Anne oli meitä siinä tarpeeksi halaillut ja antanut nimmarin, Anna Victoria Eriksson tepasteli paikanpäälle. ”Teiltäkö se kortti oli? Se oli ihana!” Naamani oli sillä hetkellä varmasti aivan punainen.

Illan päätteksi sain vielä Severi Saariselta, eli Jekyllin ystävältä Uttersonilta, nimmarin. Sitten olikin jo aika katoilla Turun kesäiseen iltaan.

Kiitos ja kumarrus! Oli aivan ihana viikonloppu! Hyvää kesänalkua kaikille!

Minulla vielä yksi viikko koulua! Yksi viikko!!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *