Luokittelematon

Vappufiiliksillä liikenteessä

01.05.2013, zofia

Väsyttää ja tahtoisin hoidella asioita ennen kuin on liian myöhä, joten yritän kirjoittaa nyt lyhyesti. Minulla on nyt Tumblr, kyllä, luitte oikein. Löydyn nimellä sofialiini.

Todella pelottavaa 😀 . Tässä itse asiassa samalla kyseistä sivua selailen, eikä minulla ole yhtään mitään käsitystä mitä tässä tekisi… en osaa. Mutta nyt jätetäänpä tämä asia sikseen! Enköhän minä jossakin vaiheessa tuonkin jutun opi!

Tajusin vasta äsken että herranjumala, nyt on jo toukokuu. Ja vappu! Niinpä niin! Hyvää vappua kaikille lukijoille! 🙂 Pieniä paineita on tässä keväällä ollut, toivottavasti edes vähän helpottaa kesällä. Ja kahden viikon kuluttua Steiner-lukion maanmittausleirille. Kiinnostuksen kivivyöry. Ja huomatkaa että eksyin taas asiasta, joka oli se että olin eilen katsomassa Jekyll&Hyde musikaalia toista kertaa Turussa. Jeejee!

En ollut edes tajunnut että nyt sitä oltiin taas teatterilla, ennen kuin istahdin eturiviin katsomossa. Ja lopulta se Niemisen Riku asteli lavalle.

itse ottamia kuvia teatterista

itse ottamia kuvia teatterista

Eipä minulla muuta sanottavaa ole kun se että musikaali oli pysynyt yhtä ihanana kuin viimeksikin. Tällä kertaa pystyi myös vähän enemmän seurailemaan mitä taustalla tapahtui, mm. silmäni osui aika useaan kertaan siihen suuntaan missä Anne Vihelä liikkui.

Tätä PITÄÄ mennä katsomaan!

Tätä PITÄÄ mennä katsomaan!

Jekyll&Hyde/vapputyylini

Jekyll&Hyde/vapputyylini

Junassa matkalla kotiin. Kiitos ihanille ihmisille seurasta ja hyvää vappua!

Junassa matkalla kotiin. Kiitos ihanille ihmisille seurasta ja hyvää vappua!

”Murha, murha!” jäi tuttuun tapaan soimaan päähän. Kyseisen biisin tanssi oli jotenkin vaikuttavampi kuin viime katselu kerralla, enpä tuota tiedä mistä johtui. Ja koska tuolla fanien keskuudessa on pientä ns. ”juorua” vähän pyörinyt, tulihan sitä pikkusen kuunneltua Rikun laulua tarkemmin. Mutta asiasta ei sen enempää!

Tuli käytyä oman teatteriporukan kanssa tivolissa ja pizzalla. Oli hauskaa. Ja ai että, junalla matkustaminen on ihanaa! Tuli muuten kaksi viikkoa sitten täytettyä 17-vuotta ja sain kummitädiltä Hair-elokuvan lahjaksi. Kiitän. Elokuva oli paljon erilaisempi kuin ÅSTin… tanssit olivat hienoja ja elokuvaan oltiin kehitetty hieman erilaisempi tarina kuin teatteriversiossa. Suosittelen! 😉


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *