Luokittelematon

Kuka pelkää Paulaa?

13.01.2014, zofia

Tuli tosiaan tuossa lauantai aamuna lähdettyä äidin, mummi, vaarin, pikkusysterin, poikakaverin ja yhden äidin ystävän kanssa Seinäjoelle katsomaan 100 kesää 1000 yötä-esitystä (toiselta nimeltään Härmäkaraoke). Kyseessä on Paula Koivuniemen kappaleista ja yleisön lähettämistä tarinoista koostuva teatterishow. En ollut koskaan kuunnellut Paulaa ja ainoa biisi, jonka tiesin häneltä tulleen oli ”Aikuinen nainen”.

Mutta ai että, se oli aivan ihana! Tykkäsin siitä aivan älyttömästi! Ihastuin aivan älyttömästi Marko Maunukselaan ja lavalla esitettyihin tarinoihin. 10-vuotias pikkusiskonikin nautti esityksestä täysin siemauksin. (:  Jotkut stoorit olivat hauskoja, jotkut koskettavia, jotkut ahdistavia ja jotkut taas hieman sekavia, ja niistä oli vaikea saada selvää. Toisella puoliajalla oli minun mielestäni ehkä vähän liikaa juopotteluun ja kuolemaan liittyviä stooreja, jotka saivat myös minun pikkusiskoni (plus minut itsenikin) aika hiljaiseksi ja hämmentyneeksi. Mutta muuten se oli aivan ihana, ja myös poikakaverini, joka ei kauheasti ole tottunut käymään teatterissa, piti siitä kovasti.

Muita kuulumisia… olen tällä hetkellä kipeänä kotona, jälleen kerran. Kurkkuun sattuu enkä oikein pysty syömään mitään. Pääsin mukaan ensi kesän Oliver!-musikaaliin. Jeih! Pitäisi huomenna pystyä laulamaan ensimmäisissä treeneissä, mutta katsoo nyt että miten siinä käy. Wanhojen tanssit olisivat ensi kuussa, ja minun pitäisi vielä kerran käydä sovittamassa pukua. Kävin eilen katsomassa 15-vuotiaan siskon ja poikakaverin kanssa Disneyn uusimman elokuvan Frozenin. Tarina oli söötti ja hauska, ehkä ensimmäisiä Disney-leffoja, jossa on tyttövoimaa parhaimmillaan ja pienillekin tytöille opetetaan (ja ehkä jopa niille isommillekin 😉 ) ettei nainen välttämättä tarvitse miestä elämäänsä. Biisit eivät olleet kuitenkaan niin hienoja (paitsi ”Let it go”, suosittelen kuuntelemaan) ja käsikirjoitus ei räjäyttänyt tajuntaa, toisin kuin olin odottanut.

Uusi Vuosi meni hienosti, tuli valvottua aamu kuuteen ja lähdettiinkin heti 1. päivänä Turkuun poikakaverin perheen kanssa. Vierailtiin tädeillä ja Naantalissa, jonka Vanha Kaupunki oli aivan ihana! Löydettiin myös mini-Titanic museo. 😉

Mutta mites te? Onko vuosi 2014 alkanut kivasti?

p.s. Muistakaa seurailla minua myös täällä: http://sofialiini.tumblr.com/ 😉


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *