Luokittelematon

16.10.

02.04.2011, zofia

Heippa kaikille! Mun nimi on Zofia ja mää fanitan, ylläri ylläri, Wickediä <3 kävin sen ekan kerran kattomassa 16.10.2010. isän kanssa. Kummisetä Jukka suositteli, se on töissä hesan kaupunginteatterissa: se säätää valoja.

Wicked in helsinki

one short day

Olin nähny aikasemmin Wickedistä pätkiä, ku tsekkasin Rumaa Bettyä. Betty oli kattomassa Wickediä broadwaylla poikakaverinsa kanssa. Aattelin heti että: ”wow! toi musikaali on joskus pakko tsekata!”, enkä ees tiennyt musikaalin nimeä tai että mitä siinä tapahtuisi. Sitten pari vuotta eteenpäin; isä pyytä mua hesaan mukaan kattomaan musikaalia nimeltä Wicked. Olin heti ekana: ”hääh? mikä se on? voisko sen perua vielä? ei kauheesti kiinnosta…” mutta kun teatterille saavutaan ja näen Wickedin julisteen, hihkaisen riemusta ja totean: ”Hah! Ai onks tää tää?”

Ja kun eka biisi, ”Emme kaipaa pahaa”, alkoi, heti alko iholla värähtelee ja vatsassa jokin vääntelee. Mää olin rakastunut! Niin, mää olin rakastunut tähän musikaaliin! <3 Ja kun esitys loppui, kävelin hiljaisena ulos teatterista kummisedän ja isän kanssa. Olo oli jotenkin kummallinen… ihan kuin wicked annostusta ei olisi tullut tarpeeksi… illalla selailin monta tuntia wicked käsiohjelmaa ja hyräilin ”painovoimaa murtamaan”. Pian kuiteski nukahdin. 🙂

Autossa sain sitten idean: hei! mitä jos menisin katsomaan tämän jonkun toisen kanssa uudestaan? Kotona selailin youtubesta Wickedin traileria ja päähäni paukahteli erilaisia ideoita, miten saisin rahaa seuraaviin teatteri lippuihin. Sitten soitin parhaalle kaverilleni Jennille, ja hän suostui tähän ”Helsingin Kulttuurimatka”-projektiin mukaan. Seuraavana päivänä saimme toisenkin tyypin mukaan: Hatsun, toinen paras kaverini.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *