Luokittelematon

”Jouko saapuu jokaiselle, lapselle ja aikuiselle…”

17.12.2012, zofia

Vaikken jouluihmisiä olekaan, ja talviaikaan pysyn mahdollisimman paljon sisätiloissa, kyllä nyt Joukon joulukonsertin takia pitää Seinäjoelle taas uskaltautua.  Tässäpä juttua siis siitä…

VR:rä yllätti minut positiivisesti, saavuttiin Seinäjoelle vain viisi minuuttia myöhässä aika-taulusta. Konsertin alkuun oli tunti aikaa. Menin hengailemaan perhetuttavan Pilvin kämpille, vaihdoin paidan ja pesin housut, joihin oli tarttunut junassa tekoverta. Olin nimittäin elokuisesta Tampereen ZombieWalkista jättänyt vahingossa laukun pohjalle tekoveripurkin, ja valitettavasti se oli räjähtänyt matkan aikana ja aiheuttanut ”pientä” sotkua. Sen sai kuitenkin nopeasti pois. Teatterille matkatessa tuntui kuin olisi kävellyt ikuisuuden. Oli kylmä ja lunta tuli. Kuuntelin Tanzen soundtrackia. Lopulta sitä oltiin teatterilla ja tuttujen kasvojen katras ilmestyi eteeni.

Lopulta sitä istuttiin Seinäjoen kaupunginteatterin 2 rivillä, paikalla 30. Iih! 😀 Jännittää. Pianisti Silja astelee lavalle keijun siivillä ja lopulta verhot avautuvat ja yleisön edessä seisoo  Jouko Enkelnotko, enkelin siivissä ja laulaa ”Ave Maria”. Kananlihalle siinä meni. Joukon ääni on aivan mahtava. Ja koko tyyppi on vain niin symppis ja ihana muutenkin! Konsertin aikana sai nauraa ja yhden kerran jopa itkeäkin (”Avaruus”-kappaleen aikana, Joukon kanssa lauloi upea Anne Vihelä).  Väli-ajalla oli ihan pakko ostaa CD-levy ja kortti, jota koristi Joukon kuva.

Konsertin jälkeen Jouko seisoi aulassa juttelemassa ihmisille, ja lopulta minäkin uskaltauduin kysymään nimmaria ja valokuvaan pääsyä herran kanssa.

Joukon konsertista jäi tosi hyvä fiilis :)

Joukon konsertista jäi tosi hyvä fiilis 🙂

Lähdin vasta tänä aamuna Seinäjoelta takasin J-kylää kohti. VR:rä ei ollut yhtä suopea kuin eilen, vartti myöhässä aika-taulusta.  Lopulta minäkin sinne koulun penkille takaisin pääsin. Oli ihanan rento päivä… äidinkieltä, englannin tunti ja pitkä ruotsi. Tack, tack.

Apua, tuonne on pakko päästä!

Apua, tuonne on pakko päästä!

Levy ja Joukon nimmari.

Levy ja Joukon nimmari.

Aamu seitsemältä junassa... croisanttia (kirjoitetaanko se noin?), kaakaota ja appelsiinimehua. ^^ jee ja nam, nam! :3

Aamu seitsemältä junassa... croisanttia (kirjoitetaanko se noin?), kaakaota ja appelsiinimehua. ^^ jee ja nam, nam! :3

Mutta pähkinänkuoressa; konsertti oli ihana ja hauska, hyvä fiilis jäi, Joukon ääntä on joka kerta yhä ihanampi kuunnella. <3  Pitäisi kohta ruveta paketoimaan lahjoja.. meillä on huomenna Kulissi-harkoissa pikkujoulut.  Niin, ja siis viimeistä kertaa Kulissia tänä vuonna. Jännä nähdä miten käy.

Kiitos vielä kerran konsertista, ihmiset! Mukavaa oli! 🙂

P.S. Niin, piti vielä mainita toinen tähtivierailija tuolta konsertista… paikalla oli myös laulamassa Annen lisäksi Leena Rousti. Mikä ääni!


Yksi vastaus

  1. Elzzu sanoo:

    🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *