Luokittelematon

Keskiyön touhuilua…

24.12.2012, zofia

Isällä, kello on vähän yli yhden yöllä, on jouluaatto, 24.päivä. Tuntuu siltä että vasta nyt tajusin että on talvi (erittäin kylmä sellainen) ja joulu. Sytytin lahjaksi saadun joulukynttilän, tuossa se kököttää kauniisti ja hyvä ja lämmin mieli valtaa minut. Paljastanpa teille nyt semmoisen jutun että opin oikeasti vasta tänä vuonna käyttämään tulitikkuja. Älkääs naurako siellä! Ulkona on lunta. Kaunista. Muu porukka (yllätys, yllätys) nukkuu, minäkin tästä kohta yöpuulle vaivun. Halusin kuitenkin ensi jakaa teille kaikille minun pienet keskiyön ”taideteokset”  😀 .

Kaksi minulle rakasta musikaalia, neljä minulle tärkeää hahmoa, joulutunnelmissa. Herätyskello on soimassa, jotta kerkeän katsomaan Lumiukko-piirretyn (erittäin tärkeä ja rakas perinne) ja vilauksen myös Joulupukin kuumasta linjasta. Haluan nähdä kuka tämä ”uusi pukki” oikein on. Olen myös tehnyt diilin etten jouluna (24.päivä) avaa facebookkia, vasta 25.päivä. Okei, facebook on kyllä tälläkin hetkellä auki, mutta sitä ei lasketa koska porukka nukkumassa, ja suljen sen muutenkin ihan kohta. Perjantaina olisi tarkoitus Saran kanssa mennä katsomaan Hamlet, missä Anna-Maija näyttelee. Jee! Sitä sitten odotellessa…

Heh, hassua… vaikka en joulusta niin välitä, kyllä pienoinen joulufiilis nyt kyllä iski. Ihan pieni vain. Ai miksi en välitä joulusta? Se on niin lahjakeskeinen ja kaupallinen juhla. Plus kaikilla on koko ajan kauhea stressi ja ihmisten pahimmat puolet nousevat esiin. Ja se on talvella. Inhoan talvea. Ja nyt kun ajattelee, en oikein pidä mistään kaupallisesta juhlasta. Ystävänpäivä, pääsiäinen, halloween… ainoa ei-kaupallinen juhla on juhannus, ja siitä minä pidän. Siinä on vielä jäljellä sitä ihanaa vanhanaikaisuutta ja taianomaista jälkeä. Mutta… ovathan kaikki hengissä ”maailmanlopun” jäljiltä? 😀 Minä ainakin olen, minkä toki jo varmaan arvasitte. Hyvää joulua kaikille ihanille lukijoilleni! 🙂 Mukavaa kun välillä jaksatte klikata tämän sivuston auki. Keep doing same!


2 vastausta

  1. zofia sanoo:

    Haha 😀 niin, ”saatoit” 😉

  2. Siiri sanoo:

    Mukavaa joulunaikaa sinnekin! 🙂 Saatoin naurahtaa noille kuville… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *