Luokittelematon

Kuinka huuto kantaa..

26.01.2013, zofia

Hyvää ei niin enää-uutta vuotta 2013! Kurkku on kipeä, korvasta vuotaa verta ja on muutenkin heikko olo, lyhyesti ja ytimekkäästi olen melkein puoli kuollut. Mutta ehei, se ei minua estä menemästä teatteriin. Ei ole koskaan estänytkään. Kesällä kun EMPTYn porukkaa alettiin kokoamaan olin ihan että ”höh, joku EMPTY, en varmana mee kattomaan…” Mutta lopputulos oli sitten se että varasin minulle ja Roosalle enskariin liput varmaan ensimmäisten joukossa joulukuussa. Koska esityksessä parhaita kavereita, totta kai niitä pitää mennä kannustamaan. Ja täytyyhän se lopputuloskin nähdä. Jännitin aamulla ihan kamalasti. Jaiks, se on jo tänään!! Ruoka ei meinannut mennä alas ja juoksentelin paniikissa ympäri taloa. Sitten minulle kävi vielä sillä tavalla että korvakoruni lukko oli luikahtanut oikean korvani korvanreiän sisälle, jota 14-vuotias siskoni sitten alkoi tonkimaan sitä paljain käsin ulos. Huusin kuin teurastettava sika, mutta lopulta se sitten lähti. Jee! 🙂  (Ja kyllä, tämä oli juuri sellainen tieto, joka oli pakko jakaa teille…)

Keskustassa kävimme syömässä Roosan kanssa Miilun lähellä olevassa pizzeeriassa. Kun kello alkoi lähestyä puoli viittä, loikkasin pystyyn ja olin ihan ”nyt mennään! Eikä..mun pitää kyllä käyä vielä vessassa! Tai enpäs käykään! Ei, kyllä me nyt mennään… tai no… pitäskö mun kattoo vielä että mulla kaikki mukana? Vai syönkö ton pizzan loppuun?!”

Pizzalla!

Pizzalla!

En kauheasti tiennyt mitään EMPTYn esityksestä. Tai no, netissä oli totta kai lukenut se sama teksti että 14 henkilöä jäävät odottamaan maailmanloppua majataloon jne. Olin yrittänyt Lotalta tonkia more information, mutta koeta nyt tästä saada selvää: ”No siis mää esitän Petran kaa semmosia kaksosia, jotka tekee kaikkee pimeetä…sit siinä on yks semmonen poika, joka laukoo aina kaikkee randomia. Ja sitten siellä on majatalon pitäjä ja joku ihan random tyyppi, joka kirjoittaa kaikkee jännää…” Mutta eipä siinä mittää. Ihan hyvä etten ollut saanut enempää tietoa, koska EMPTYn esitys ”Minne huuto ei kanna” yllätti ihanasti.

Bussipysäkeillä oleva Huuto-juliste (joo, olen nyt virallinen Huuto-julisteiden bongailia)

Bussipysäkeillä oleva Huuto-juliste (joo, olen nyt virallinen Huuto-julisteiden bongailia)

Miilun edessä... kohta se alkaa!!

Miilun edessä... kohta se alkaa!!

Teatterilla näki heti tuttuja. Istuimme Roosan kanssa vasempaan reunaan. Katsoin kuinka nuorisomusikaalin ihastuttava ohjaaja kolmikko (Anna Huotari, Frida Rajaniemi ja Riku Mäkelä)  istui minun viereeni pitäen toisiaan kädestä. Lopulta se sitten alkoi. Jännitys oli palkittu.

Ja nyt päästään sitten itse näytelmään… jeejee! Musiikki oli aivan ihanaa. Maskit olivat upeat ja tyrmäävät. Hahmot olivat mielenkiintoisia ja koskettavia. Koreografiat olivat henkeä salpaavia ja näyttelijäntyö upeaa. Pähkinänkuoressa esitys oli helkkarin hyvä. Menen kyllä varmasti vielä katsomaan uudestaan.

"Maailmaloppuun on kolme päivää, vielä on aikaa tanssia."

"Maailmaloppuun on kolme päivää, vielä on aikaa tanssia." (c) Riku Suonio

(c) Riku Suonio

(c) Riku Suonio

Hahmoihin olisi toki voinut pureutua vielä enemmän, mutta ai että, oli kyllä ihanaa katsottavaa. Ja loppu minuuteilla, ennen maailmanlopun tuloa, minäkin siellä sitten rupesin itkemään. Kiitos tästä.

Marian (Hilda Mikkonen) ja Pyryn (Aarni Auerniitty) duetto oli kyllä mun lemppari ^^

Marian (Hilda Mikkonen) ja Pyryn (Aarni Auerniitty) duetto oli kyllä mun lemppari ^^ (c) Riku Suonio

"Nyt se maailmanloppu sitten tulee..."

"Nyt se maailmanloppu sitten tulee..." (c) Riku Suonio

Jos kiinnostuit niin lippuja voi varata numerosta 044 550 5353 tai sitten osoitteesta http://www.kulissi.fi/lipunvaraus.html. Ja EMPTYn projektista saa lisä-tietoa täältä http://kulissiempty.blogspot.fi/.

Huudon koreografiat olivat loistavat!

Huudon koreografiat olivat loistavat! (c) Riku Suonio

Sanni Vesterisen Nimetön tyttö oli hellyyttävä.

Sanni Vesterisen Nimetön tyttö oli hellyyttävä. (c) Riku Suonio

Eipä kai tässä sitten muuta… paitsi että menkää ihmeessä katsomaan ja sitten työryhmälle, jos siis luette tätä, loistavaa työtä! Aivan ihana esitys! Oon tosi ylpee teistä. 🙂 Olette ihania.

P.S. Esityksestä otetut kuvat on ottanut Riku Suonio, ja ne ovat ladattu Kulissin facebook sivuilta.

Olen tosi ylpeä teistä!

Olen tosi ylpeä teistä!

Huuto kantaa Teatteri Miilulla, menkää siis katsomaan ja kuulemaan!

Huuto kantaa Teatteri Miilulla, menkää siis katsomaan ja kuulemaan! (c) Riku Suonio


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *