Luokittelematon

Pyjamia ja Anskuja <3

22.07.2011, zofia

Eilen sain käydä tapaamassa ihqua ja ihanaa Glindaa/Anna-Maijaa ystäväni Jenskun kanssa… Näytelmän nimi oli Ranskalainen Pyjama ja se oli aivan MAHTAVA!! Se oli hauska ja Ansku oli niin paras! Hän näytteli rakastajatarta.  Anskun kumppanina taas toimi Putouksen juontaja Jaakko. Ja esityksen jälkeen me päästiin ojentaa Anskulle violetti ruusu, joka oli showun aikana vähän jo nuukahtanut, mutta oli silti tosi nätti. Ja Ansku totta kai tunnisti Jenskun ku oltiin tapaamassa sitä sillä kulttuurireissulla. Sitten pari vanhaa naista tuli hetkeks aikaa juttelemaan sille, naureskelivat yhdessä sitä että heidänkin sukunimensä oli Tuokko. Of course, me mentiin sitte Anskun kaa yhteiskuvaan <3.

Kuvan jälkeen Anna-Maija sitten kyseli miten minun teatterinäytökset (kyllä, minäkin harrastan teatteria) ovat menneet ja pahoitteli sitä ettei itse oli päässyt katsomaan. Sitten Ansku kyseli millä me oltiin tultu ja vastattiin että bussilla. Ja kun oltiin hetki juteltu mukavia, Ansku kyseli tahotaanko me lähtee sen kaa kahvila Deliin salaatille ja me sovittiin että nähtäisiin kohta siinä… Ansku kävis vain vaihtamassa vaatteita.

Ansku ja Jenni söivät salaatin ja minä otin yhden salaattivoileivän. Anskun kanssa oli tosi mukava jutella ja ei vitsi, miten ihana ihminen se osaa olla!!<3 🙂  Ja Ansku kerto että se tekee parhaansa että pääsee tonne Wickedin kesämiittiin 😉  . Voi vitsi, toivotaan että se tulee! Pian kuitenkin Anskun oli riennettävä vielä käymään sen kämpillä ennen seuraavaa pyjama näytöstä, hänellä olisi tuona päivänä kaksi kpl näytöksiä.

Ansku oli kehottanut meitä käymään kävelemässä Heinolan rannalla, mikä oli aivan Heinolan kesäteatterin takana ja niinpä me mentiin sinne käppäilee… Bussi tulisi vasta tunnin päästä. Ulkona oli ihanan kuuma, ihan kuin olisi ollut tropiikissa! 😛 Ja kun oltiin hetken aikaa nautiskeltu kuumuudesta ja upeista maisemista, me käytiin kaupassa ostamassa synttärilahja riparikaverillemme ja lähdettiin metsästämään bussipysäkkiä. Oli kyllä niin ihana päivä että huhhuh! Kiitos Jenskulle että olit mukana! 😉 Ja kyllä sen Anskun tapaisi mielellään uudestaan…

Tänään olisi tarkoitus mennä katsomaan uusinta Harry Potteria.. Nyyh, viimeistä. Eka loppu Wicked, sitten H.p. 🙁 Mihin tämä maailma on menossa??


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *