Luokittelematon

Viuluja moneen lähtöön

29.08.2012, zofia

Osa saattaa jo tietää, mutta osa ei, joten kerronpas sen vielä tässä… Olen siis tällä hetkellä Steiner lukion maatalousharjoittelussa pari viikkoa Taipaleen tilalla (http://netti.nic.fi/~taipale/)  Petäjävedellä. Mutta eilen sain kuitenkin luvan livahtaa Viulunsoittajan ennakkoon Helsinkiin, kun liputkin oli hankittu. Ja vielä riville 3! En sinäänsä esityksestä niin innoissani ollut, se oli tullut nähtyä jo moneen kertaan ja tarina oli ehkä jopa liiankin tuttu juttu. Ihmisiä tässähän oltiin tultu katsomaan ja ihania esiintyjiä ihailemaan. Olin suoraan maatilalta lähtenyt rautatieasemalle, joten meikit ja vaatteet olivat hieman rönsyiset. Olin kasvimaalla tuhonnut kenkäni, joten joudun lähtemään tossuilla maailmalle.  Sitten kun Helsinkiin pääsin, ensimmäinen paikka missä ennen teatteria piti käydä oli kukkakauppa. Totta kai nyt Anna-Maijalle pitää jotain viedä! Hommasin myös kortin, mutta tekstistä ei tullut mitenkään ihmeellisempää, sillä minulla oli puoli tuntia aikaa ehtiä esitykseen ja käydä vessassa.

Tevjen kaikki tyttäret

Tevjen kaikki tyttäret

Teatterilla törmäsi heti ihaniin tuttuihin. Ja kun summeri soi merkiksi että nyt alkaa esitys, olihan siinä pakko pomppia. Niin innoissaan sitä oltiin! Ja Hkt:n Viulu: WOW!!  Hkt:n Viulussa oli jopa biisejä, joita Kulissin Viulussa ei vedetty. Ja tanssit olivat kerta kaikkiaan huikeat! Mutta ei sitä pystynyt vertailemaan millään tavalla Kulissin Viulun kanssa, koska ne olivat vain niin erilaisia. Molemmat vedettiin niin eri tavalla ja molemmat olivat ihan eri luokkaa! Mutta ei kyllä ollut turha reissu ja hyvä mieli jäi. Ja ilta muuttui vielä täydelliseksi kun pääsi henkilökunnan ovella moikkaamaan Tuukkaa ja Anna-Maijaa.

Hkt ennen Viulun-ennakkoa ^^

Hkt ennen Viulun-ennakkoa ^^

Mutta ah, vielä sitä nostalagiaa ja flashbackeja kun Viulua katseltiin! Kaikki ihanat Wickedin muistot tulvahti mieleen ja tajusi miten paljon oli kaivannut Hkt:ä ja näitä ihmisiä! 🙂

Tämä verho! Niin kaunis! Tätä minä olen kyllä niin kaivannut!

Tämä verho! Niin kaunis! Tätä minä olen kyllä niin kaivannut!

Tuukka Leppänen ja Raili Raitala häissä.

Tuukka Leppänen ja Raili Raitala häissä.

Mutta väli-ajalla tuli kyllä huomattua että huhhuh, Viulu on kyllä pitkä musikaali! No, ei se kyllä sinäänsä, mutta välillä tuli siellä yleisössä nuutunut olo. Oloa ei myöskään helpottanut se että nenäni vuoti vielä viime viikon flunssan jäljiltä. Mutta silti, Viulu oli hauska! Käykää ihmeessä katsomassa! Se mykistää teidät! Esko Roine Tevjen roolissa varsinkin 😉  Ja suosittelen myös meidän Kulissin Viulua lämpimästi. Esityksiä on vielä Ke 29.8. kello 19.00 , To 30.8. kello 19.00 , La 1.9. kello 17.00 .  www.kulissi.fi saa lisätietoa! Hkt:n sivua tuskin tarvitsee mainostaa, ihmettelen jos ette tiedä sitä 😀  . Potkut kaikille Viulu-ihmisille enskariin! Minä palaan harjoittelu hommiin… Istuin tänään kaksi tuntia keittiössä pilkkomassa omenoita. Oikea käsi on vieläkin kipeä.

Tuolla sitä nukutaan kaksi viikkoa maatalousharjoittelussa.

Tuolla sitä nukutaan kaksi viikkoa maatalousharjoittelussa.

Ensimmäisenä harjoittelupäivänä naapurihuoneessani nukkui Saksalaisia turisteja. Heistä lähti aivan kamala meteli! (Kyseessä on siis matkailumaatila.)

Huoneeni

Huoneeni

Mutta muuten on mukava. Olen saanut ihanan kaverin Aada-nimisestä koirasta. Se vartioi aina vieressä kun menen nukkumaan ja pesulle mennessäni se jää aina suihkunoven eteen odottamaan minua. Nytkin se saapui juuri tuohon viereen odottamaan että rapsuttaisin sitä. Se ei saisi edes tulla sisälle, joten menenpä tästä ajamaan sitä tiehensä. Moikkelis!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *